Pyjamaskväll

Pyjamaskväll!

Torsdagen den 29 november bjöd skolan alla elever på en kvällsaktivitet. Anledningen var att vi ville tacka alla föräldrar för deras hjälp då de hämtar sina barn tidigare vissa tillfällen för att alla personal skall kunna träffas och diskutera skolutveckling. Vi hade kallat kvällsaktiviteten för pyjamaskväll och många barn hade sina pyjamasar på sig.

Vi delade upp eleverna i grupper där de fick göra många roliga aktiviteter och med avbrott för att äta middag i matsalen. De fick tillverka masker, leka stafett, lyssna på saga och hade även disco.

När föräldrarna kom 19.30 för att hämta sina barn, var det många glada och trötta barn som hade haft jättekul.

Kul hade även vi vuxna som fick möta våra elever i andra situationer och lära känna dem ännu mer.

Här är bilder från de olika aktiviteterna och de figurer som finns på bilderna är efter ett uppdrag som eleverna i årskurs 3-5 fick.