Vår restaurang

Vår lunch är en stunds avkoppling från skolarbetet och ger den energi och näring som växande barn behöver. Skolans restaurang är KRAV certifierad vilket betyder att maten har höga krav på djuromsorg och klimatpåverkan. Vi har en säsongsanpassad näringsberäknad meny, där över 40% är ekologiska råvaror. Det finns alltid minst två alternativ varav ett vegetariskt. Ett stort salladsbord, ekologisk mjölk och flera sorters bröd kompletterar vår meny.

Den vackra matsalen är också en plats för möten och samtal över åldersgränserna.

Viktigast för oss är att väcka lust och nyfikenhet för måltiden hos eleverna.

Är ditt barn i behov av specialkost hittar du blanketten till höger på sidan. Blanketten lämnas till läraren.

Har du frågor kontakta kökschef Åsa Jansson på telefon 0761232419 eller via mail asa.e.jansson@stockholm.se