Skolfakta

Antal: 19

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Åk 4 och 5-6 Borgen

• Åk 3, Borgen

• Åk 2, Paviljongen

• Åk 1, Diamanten

• Ledighet

Om du behöver ansöka om ledighet för ditt barn behöver du ansöka via skolplattformen. Det är rektorn på din skola som beslutar om ledighet.

• Vår restaurang

Vår lunch är en stunds avkoppling från skolarbetet och ger den energi och näring som växande barn behöver. Vi har en säsongsanpassad näringsberäknad meny, där över 50% är ekologiska råvaror.

• Skolans historia

Kristinebergs slott

Kristinebergs slott är en större malmgård belägen i stadsdelen Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm.

• Vision och värdegrund

Vi skall ses som det naturliga skolvalet hos de vårdnadshavare i vår omgivning som skall söka skola åt sina barn.

• Skolfakta

Fakta om Kristinebergsskolan

Kristinebergsskolan är en av Kungsholmens kommunala grundskolor med ca 600 elever i årskurs förskoleklass-6.

• Om skolan

Kristinebergsskolan är en av Kungsholmens kommunala grundskolor med ca 700 elever i årskurs F-6.

• Kalender och matsedel

På skolan har vi delat upp kalendern i två delar läsårsdata och matsedel. Om du vill ladda ned och synkronisera kalenden med din mobil eller dator hur du därmed också möjlighet att välja om du vill ladda ned båda två eller var en av dem.